For a better view on Orientierung in Kita, Schule und Gesellschaft, Update Your Browser.

Projekti „frEi – frühe Einbindung neu zugezogener Eltern“

Projekti „frEi – frühe Einbindung neu zugezogener Eltern“ - integrimi i hershëm i prindërve të sapoardhur, është krijuar në bashkëpunim mes Fondacionit të Prindërve dhe Ministrisë për Arsimin, Rininë dhe Sportin. Ai synon të ndihmojë familjet e sapoardhura në Baden-Württemberg që të familjarizohen me sistemin arsimor në kohën e duhur dhe t'u ofrojë atyre informacione që u përshtaten nevojave të tyre. Është e rëndësishme që personave që shoqërojnë familjet e sapoardhura, t'u jepet frymëzim dhe siguri për detyrën e tyre. Qëllimi është të promovohet pjesëmarrja e familjeve të sapoardhura dhe të përmirësohen shanset e tyre në shtëpinë e tyre të re.
 

- Për fat të keq, kjo faqe nuk është më e disponueshme në shumë gjuhë. -